onsdag den 17. marts 2010

CHRIS CORSANO / JOE MCPHEE

KNTN & LJUD præsenterer:
CHRIS CORSANO / JOE MCPHEE
CLAUS HAXHOLM /JOHNS LUNDS
METTE MARERIDT

Sted: MAYHEM, RAGNHILDSGADE 1, KBH NV, København
Tidspunkt: 18/03/2010 20:30

Entré 50,- kr.

Joe McPhee og Chris Corsano repræsenterer hver sin generation af free jazz - McPhee den første generation fra 60’erne, Corsano den seneste. Saxofon og trommer i fri og dynamisk udveksling.

Sagt om Chris Corsano: " ... er den eneste trommeslager i verden, der kan spille solo uden at alle tilskuere ender i baren. Han er samtidig en af de flittigste på den skæve internationale scene og spiller således jævnligt med Sonic Youth's Thurston Moore, Sunburned Hand of the Man og alskens langt-ude-freejazz-saxofonister. Corsano har også arbejdet som Björks trommeslager."

Joe McPhee har spillet trompet siden 1946 ... og fra slutningen af 1960'erne en række andre instrumenter heriblandt alskens blæsere og klaver. Hans CV indeholder en kaskade af pladeindspilninger fra de sidste 50 år, og kernen i hans virke er en konstant søgen efter nyt og uudforsket musikalsk territorium. McPhee har været en bærende figur i den såkaldte freejazz, men har også samarbejdet med elektroniske musikere.

CLAUS HAXHOLM/JOHNS LUNDS er det bedste vi har herhjemme. Haxholm fra dead black arms og meget andet og Johs Lund fra YOYOOYOY banker et bål sammen.

Det nye sted MAYHEM er nemt nok at finde hvis man ved hvor haraldsgade er på nørrebro. Følg den og efter miljøministeriets høje bygning ligger ragnhildgade. find porten på højre hånd og drej til venstre. Se efter flammen.


Links:
http://www.joemcphee.com/
http://www.cor-sano.com/
http://www.yoyooyoy.dk/
http://www.myspace.com/claushaxholm
http://www.ljud.dk/
http://www.kntn.dk

Ingen kommentarer: